Yeni Hastanemiz Cumhurbaşkanımız Tarafından Törenle Açıldı

05.09.2020

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yeni inşa edilen binası 5 Eylül 2020 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle halkımızın hizmetine açıldı. Yeni adıyla Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nin Açılış Törenine Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yaşar Bülbül, Prof. Dr. Fatih Sarıoğlu ve Prof. Dr. Sadrettin Pençe, Tıp Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Mahmut Tayyar Kalcıoğlu, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gürhan Baş, Tıp Fakültesi akademik personeli, öğrencileri ve  AK Parti milletvekilleri ile hastane yöneticileri katıldı.

Yeni Hastanemiz vatanımıza milettimize hayırlı olsun...

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.