Uganda İslam Üniversitesi Habip Tıp Fakültesi Öğrencileri Stajlarını Başarıyla Tamamladılar

18.10.2018

Uganda İslam Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında 25.07.2017 tarihinde imzalanan protokol gereği, Uganda İslam Üniversitesi Habip Tıp Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinden 15 (on beş) kişilik öğrenci grubu 25 Haziran -18 Ağustos 2018 tarihleri arasında 8 (sekiz) haftalık staj eğitimlerini Genel Cerrahi, Çocuk Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi ve Acil Tıp Anabilim Dallarında başarıyla tamamlamışlardır.

Uganda İslam Üniversitesi Habip Tıp Fakültesi öğrencilerine staj süresince yapmış oldukları katkılarından dolayı, Dekanlık olarak başta Rektörümüz Prof. Dr. M.İhsan KARAMAN’a, Dekanımız Prof.Dr. Mustafa TAŞDEMİR’e  ve stajlarını aldıkları Anabilim Dalı öğretim üyelerimize  koordinatör hocalarımıza, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına, öğrencilere refaket eden Fakültemiz öğrencilerine, barınmaları için destek veren Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne,   öğrencilerimizin staj eğitimleri süresince ihtiyaçları için destek olan Türk Kızılay Genel Müdürlüğüne ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Stajlarını başarıyla tamamlayarak Ülkemizden ayrılan Uganda İslam Üniversitesi Habip Tıp Fakültesi öğrencilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.​