"Travmada Temel Ultrasonografi Kursu" İMU Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Gerçekleşti

08.05.2018

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 05.05.2018 tarihinde Radyoloji Anabilim Dalının ev sahipliğinde Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan ALİMOĞLU ve Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adnan KABAALİOĞLU’nun eğitici olarak katılımlarıy toplam 15 kursiyer için “Travmada Temel Ultrasonografi Kursu” konulu teorik ve pratik eğitimi yapıldı. Toplantı neticesinde 8 tıp fakültesi öğrencisi ve 7 Genel Cerrahi Uzmanı Travmada Temel Ultrasonografi eğitimi aldı.

Eğiticilerimize katkılarından, kursiyerlere katılımlarından  dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.