TIP BAYRAMINI TÖRENLE KUTLADIK…

14.03.2020

Dekanlığımız ve İMÜ Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen “Tıp Bayramı” etkinliği 12 Mart Perşembe günü Dr. Hikmet AYDEMİR Konferans Salonunda törenle kutlandı.

Etkinlikte açılış konuşmalarının ardından, emekliliğe ayrılan öğretim üyelerimize plaket takdim edildi. Bunu takiben, Üniversitemize kazandırdıkları puanlarla üst sıralarda yer almasına katkı sağlayan akademisyenlere üç ayrı kategoride Teşekkür Belgeleri verildi.

Kategoriler;

a) 2019 yılı içinde Web of Science veri tabanında taranan Q1, Q2, Q3 sınıfındaki dergilerde en fazla yayın yapma,

b) 2019 yılı içinde en fazla atıf alma,

c) en yüksek h-indekse sahip olma olarak belirlendi. Bu etkinliği takiben, İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı Öğretim üyesi Doç.Dr. Hakan Ertin  “İnsan-İnsan Ötesi ve Tıbbın Geleceği” başlıklı sunumu yaptı. Etkinliğimiz, sosyal söyleşi ile noktalanarak katılımcılarla birlikte toplu fotoğraflar çekildi.

Bu vesileyle Dekanlığımız, büyük fedakarlıkla insan sağlığı için her türlü özveriyi esirgemeden sunan siz çok kıymetli akademik personelimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve görevlerinde başarılar dileriz

Tıp Fakültesi Dekanlığı