Tanıtım Günlerimize Yoğun İlgi

30.07.2019

YKS Tercih Döneminde aday öğrencilerimize Fakültemiz ve programlarımız hakkında bilgi vererek sağlıklı tercih yapabilmelerine destek olmak amacıyla düzenlediğimiz Tanıtım Günlerimiz sona erdi. 25-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Tanıtım Günlerinde, başta Dekanımız Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Berna TERZİOĞLU BEBİTOĞLU, öğretim elemanlarımız ve Fakültemiz öğrencileri programlar, müfredat, akademik kadro, fiziki olanaklarımız ile Üniversitemizin sunduğu çeşitli sosyal olanaklar hakkında aday öğrencilerin sorularını yanıtlayarak detaylı bilgiler sundu.

Tanıtım Günlerimize katılma imkânı bulamayan aday öğrencilerimiz, Fakültemizin tanıtım broşürüne buradan ulaşabilirsiniz.