Tanıtım Günlerimiz Başlıyor!

13.07.2019

YKS sınavı ile tercih yapacak öğrenci adaylarının program tercihlerine yardımcı olmak amacıyla Üniversitemizde 25-26 Temmuz 2019 tarihlerinde Kuzey Yerleşkemiz D Blokta Fakültemizde tanıtım günleri yapılacak. Fakültemizi tanımak,  eğitim öğretim programlarımız hakkında bizzat öğretim üyelerimizden bilgi almak ve meslek tercihlerini doğru kaynaklardan bilgi edinerek sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek için, tüm öğrenci adayları ve velilerini 25-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında  ve Üniversitemiz (Ünalan tarafı) Kuzey Yerleşkemizde bulunan Fakültemizde sizleri bekliyoruz.

Üniversitemizi daha iyi tanımanız için sizlerin hizmetine sunulan “Aday Öğrenci”” web sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Fakültemizi daha iyi tanımanız YKS tercih döneminizde aday öğrencilerle daha sağlıklı ve etkin bir iletişim sağlamak amacıyla için Aday Öğrenci Çağrı Merkezimiz açıldı.

29 Temmuz Pazartesi gününe kadar ulaşılabilecek iletişim merkezi, hafta içi 10.00 ve 16.00 arasında aday öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

Bizlere aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsiniz.

0 (216) 280 2775 ve 0 (216) 280 2776