Somaliland’da İlk Kez Açılan Uzmanlık Eğitim Programında Üniversitemiz İmzası

02.10.2018

2017 yılının Aralık ayında, Somaliland’ın başkenti Hargeisa’da bulunan Hargeisa Üniversitesi ve Frantz Fanon Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında imzalanan işbirliği anlaşması çerçevesinde, ülkede başlatılmasına karar verilen ve ilk etapta çocuk sağlığı ve hastalıkları, genel cerrahi, kardiyoloji ve kadın hastalıkları ve doğum anabilim dallarında açılacak uzmanlık programının ilk ayağı gerçekleştirildi. Bu amaçla; Fakültemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Başkanı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahri OVALI, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan ALİMOĞLU ve Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyemiz Dr. Öğrt. Üyesi M. Adem TATLISU’dan oluşan ekip 24 Eylül 2018 – 30 eylül 2018 tarihleri arasında Somaliland’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.