Prof. Dr. Tahir Şevval EREN' in Torasik Cerrahi Kitabı Yayınlandı

26.11.2019

Hazırlıkları iki yıl süren ve Fakültemiz Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tahir Şevval EREN editörlüğünde hazırlanan "TORASİK CERRAHİ" kitabı yayınlandı. Torasik Cerrahi kitabı Göğüs Cerrahisi alanında ulusal geniş katılımlı text book  kaynak kitap özelliğini taşımaktadır. Kitap özellikle son 5 yılın literatürünü içerecek şekilde hazırlanmış olup uzman, asistan ve öğrenci seviyesine hitap etmektedir. 12 kısım ve 114 bölümden oluşan kitapta, 135 yazarın katkısı ve imzası yer almıştır. Toplam 1015 sayfadan oluşan kitap, İstanbul Medikal Yayıncılık tarafından kuşe kağıda, 1. hamur, renkli bir şekilde kullanıma sunulmuştur. Prof. Dr. Tahir Şevval EREN' i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.