İntörn Öğrencilerimizden Çocuk Hastalarımıza Müzik ile Moral Desteği

02.10.2019

Fakültemiz son sınıf öğrencilerinden oluşan müzik grubu, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji servisinde yatan hastalar için küçük bir moral konseri düzenledi. Gitar ve vokalde Ahmet Salih Karaoğlu ve Baki Berkay Üner, kabak kemanede Hüseyin Furkan Karamekik ve kemanda Abdullah Ayaz'dan oluşan grubun konseri, hastalar ve aileleri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi ve çok beğenildi. Hastalara yalnızca tıbbi yardım değil, moral desteği de sağlayan öğrencilerimizin bu duyarlılığı büyük takdir topladı. Konser sonrası hastalarla sohbet eden öğrenciler ve hocalarımız bu tür faaliyetlerin devam etmesi konusunda ortak görüş bildirdiler.
Öğrencilerimizi bu hassasiyetlerinden dolayı tebrik ediyor ve yüzleri güldüren bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz.