İngiltere Cambridge'deki Anglia Ruskin Universitesi ile Erasmus Kapsamında İkili Anlaşma İmzalandı

05.12.2019

Fakültemizden Dr. Öğr. Üyesi Kurtuluş Açıksarı ve Anglia Ruskin Universitesi'nden Dr. Nebil Achour işbirliği neticesinde Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve İngiltere Cambridge'daki Anglia Ruskin Üniversitesi arasında Erasmus kapsamında 2019-2020 eğitim öğretim yıllarını kapsayacak ikili anlaşma imzalanmıştır. Anlaşma kapsamında her iki Üniversitenin Tıp Fakültesi (Halk Sağlığı, Sağlık Yönetimi, Acil Servis bölümleri için) yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden tez aşamasında olan 2 öğrenci 5'er ay öğrenim hareketliliği kapsamında diğer kurumda öğrenimine devam edebilecektir. Ayrıca ikili anlaşma her iki kurumun Tıp Fakültelerinden (Afet Yönetimi, Sağlık Yönetimi, Acil Servis, Halk Sağlığı alanında) 2 öğretim üyesinin de 5 gün süre ile ders verme faaliyeti kapsamında diğer kurumda misafir edilmesine , 3'er idari personelin de 5 gün süre ile karşılıklı staj yapmalarına olanak sağlamaktadır.