İMÜ Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Bünyesinde Psikiyatri Servisinin Açılışı Yapıldı

28.11.2018

İMÜ Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde Psikiyatri Kliniği açılışı 27 Kasım 2018 tarihi Salı günü İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Kemal MEMİŞOĞLU, Rektörümüz M.İhsan KARAMAN, ve  2. Grup Kamu Hastaneleri Başkanı Prof.Dr. Kamil ÖZDİL Akademik ve Hastane Personelinin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Psikiyatri Kliniğimizin  açılışında bulunan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'na, Rektörümüz M.İhsan KARAMAN'a,  2. Grup Kamu Hastaneleri Başkanı Prof. Dr. Kamil ÖZDİL'e, Kliniğin yapılmasında katkıda bulunanlara, Akademik ve Hastane Personeline  teşekkür eder, Hastanemize ve Üniversitemize hayırlara vesile olmasını dileriz.