İlk Mezunlarımızın Diplomalarını Vermeye Başladık

20.07.2019

2013 yılında eğitime başlayan fakültemizin ilk öğrencilerini bu yıl mezun etmenin sevincini ve gururunu yaşadık. Eğitimini başarıyla tamamlayan 44 öğrencimizin diplomaları Dekanımız Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR ve Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK tarafından  imzalanarak tescil edilmek üzere Sağlık Bakanlığına iletilmiştir.

Öğrencilerimizin mezuniyetine kadar geçen süreçte emeği geçen başta öğretim üyelerimiz ve üniversitemiz yönetimi olmak üzere tüm akademik ve idari personelimize ve diplomaların hazırlanmasında gayret gösteren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımıza teşekkür ederiz. Eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı alan genç meslektaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.