Fakültemize Yeni Başlayan Dönem 1 Öğrencilerimize Uyum Programı Yapıldı.

16.10.2019

Fakültemize yeni başlayan Dönem 1 öğrencilerine 30 Eylül 2019 tarihinde Hekim Berke salonunda uyum programı yapıldı.

Dönem 1 öğrencilerimizin Fakültemize uyumu programı çerçevesinde Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Başkoordinatörü Doç. Dr. Berna TERZİOĞLU BEBİTOĞLU tarafından eğitim, öğretim ve sınav mevzuatı, Dönem 1 Koordinatörü Doç. Dr. Ferihan ÇETİN ve yardımcısı Dr.Öğrt.Üyesi Zafer HABİP ise Dönem 1 ders programından, Fakülte Sekreteri Hasan ÇELİK Üniversitemiz hakkında bilgi verdiler.

Programın sonunda, Dönem 6 intörn öğrencimiz Hamza UYSAL ve Dönem 4 öğrencimiz Derya KOÇ ise Fakültemizde geçirmiş oldukları süre içerisinde elde etmiş oldukları deneyimleri ve tavsiyelerinin yer aldığı konuşma yaptılar.

Oryantasyon eğitimi öğrenci kulüplerimizin temsilcilerinin tanıtım konuşmaları ile sona erdi.