Fakültemize İlk Defa Kayıt Yaptıran Öğrencilerimiz İçin Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.

29.11.2018

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Tıp Fakültesine ilk defa kayıt yaptıran öğrencilerimiz için doktorluğa ilk adım olan önlük giyme töreni  27 Kasım 2018 tarihi Salı günü İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan KARAMAN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa ÇİÇEKLER, Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet AKIN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taşkın GÜRBÜZ, Akademik Personelimiz, öğrencilerimizin aileleri ve Dönem 1 öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR'in yaptığı tören, İMÜ Göztepe E.A.H. Başhekimi Prof. Dr. Gürhan BAŞ, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Kemal MEMİŞOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan KARAMAN'ın konuşmalarından sonra öğrencilerimize tek tek önlüklerinin giydirilmesi neticesinde toplu alınan resimle birlikte tören sona ermiştir.

Yoğun katılımın olduğu önlük giyme törenine uzaktan yakından iştirak eden başta öğrencilerimizin ailelerine ve bizleri yalnız bırakmayan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Kemal MEMİŞOĞLU'na, Rektörümüz Prof. Dr. M. İhsan KARAMAN'a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa ÇİÇEKLER'e, Başhekimimiz Prof. Dr. Gürhan BAŞ'a, Dekanlarımıza, akademik personelimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür eder, eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.