Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

08.11.2019

Fakültemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Genel Akademik Kurul Toplantısı 07 Kasım 2019 Perşembe günü Kuzey Yerleşkesi  Tıp Fakültesi Binası Dönem 3 Dersliğinde gerçekleştirildi.
Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK,  Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yaşar BÜLBÜL, Prof. Dr. Fatih SARIOĞLU, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Faruk BAL, İMÜ Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gürhan BAŞ ve Fakültemiz öğretim üyeleri katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof.Dr. Mahmut GÜMÜŞ, Fakültemizin Eğitim-Öğretim hedefleri,  Anabilim Dallarımız ile Akademik personelimizin durumu ve fiziki mekanlar hakkında bilgi verdiler.
Toplantının kapanış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK,  Üniversitemizin master planını sunduktan sonra, Eğitim-Öğretim, bilimsel araştırma ve geliştirme hedefleri ile buna uygun olarak akademik personel istihdamı konusunda açıklamalarda bulundular.
Rektörümüz, Üniversitemize tahsisi yapılan  İMÜ Göztepe Eğitim-Araştırma Hastanesinin yanı başında 10.000 M2  SGK arazisine, Temel Tıp binasının yapımı için 2020 yılı Yatırım Programında yer alacak şekilde çalışmaların yapıldığını ve inşaata önümüzdeki yıl başlanmasının hedeflendiğini ifade ettiler. Ayrıca Temel Tıp binamızın da yer aldığı Kuzey Yerleşkede 28.000 M2 alana sahip derslik ve yemekhane inşaatına yıl sonuna kadar başlanacağı bilgisini verdiler.
Toplantı, Rektörümüz Prof.Dr.Gülfettin ÇELİK'e öğretim üyelerimizin iletmiş oldukları dilek ve temennilerle sona ermiştir.
Dekanlık olarak toplantımıza katılımlarından Rektörümüze, Yardımcılarına, Genel Sekreterimize, Başhekimimize ve toplantıya yoğun ilgi gösteren öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.