“Etkili İletişim Becerileri Eğitici Eğitimi” Gerçekleştirildi

15.09.2023

"İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanlığımız tarafından organize edilen “Etkili İletişim Becerileri Eğitici Eğitimi” 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Eğitim, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi akademik kadrosunda yer alan 23 öğretim elemanın katılımı ile Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Işıl İrem Budakoğlu eğiticiliğinde tamamlandı.

Bu eğitime katılan öğretim elemanlarının, 5 Ekim 2023 tarihinde Fakültemiz dönem 1 öğrencileri için düzenlenecek olan “Tıp Eğitimine Başlarken Etkili İletişim Çalıştayında” görev almaları planlandı.

Katılımcı öğretim elemanlarına, program eğitmeni Prof. Dr. Işıl İrem Budakoğlu'na, Dekan Yardımcımız Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Işıl Maral’a, Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Hatice İkiışık'a ve Doç. Dr. Mustafa Çakır'a, anabilim dalı araştırma görevlilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz."