Dünya Engelliler Günü’nde “Pandemi Sürecinde Engelsiz Eğitim Farkındalığı”nı Konuştuk

07.12.2020

Üniversitemiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde “Pandemi Sürecinde Engelsiz Eğitim Farkındalığı” teması ile çevrimiçi bir etkinlik düzenledi. Moderatörlüğünü İMÜ Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi ve aynı zamanda İMÜ Engelli Öğrenci Komisyonu Üyesi olan Prof. Dr. Belgin Erhan’ın yürüttüğü ve eğitimde fırsat eşitliği ile engelsiz eğitim konularının ele alındığı etkinliğimize; Rektörümüz Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Istanbul Il Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rektör Yardımcımız ve İMÜ Engelli Öğrenci Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yaşar Bülbül, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Tayyar Kalcıoğlu, Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Gürhan Baş, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Handan Ankaralı ve üniversite eğitimi gören engelli öğrencilerimiz Saliha Zehra Başar, Gökhan Elma, Hasan Can Cörüt ve Emriye Kaya konuşmaları ile destek verdikleri programın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.