Dönem 1 Uyum Programı Fakültemizde Düzenlendi

19.10.2018

Fakültemize 2018-2019 Eğitim - Öğretim yılında yeni başlayan Dönem I öğrencilerimiz için Dekanlığımız tarafından 1 Ekim 2018 tarihinde uyum programı düzenlendi.

Sunuculuğunu Dönem III öğrencilerimizden Derya KOÇ’un yaptığı uyum programının açılış konuşmasında  Dekanımız Prof. Dr. Mustafa TAŞDEMİR  Tıp Eğitimi, Ünivesitemiz ve Dekanlığımız hakkında bilgiler verdi.

Programa Dekan Yardımcımız Baş Koordinatör Doç. Dr. Berna TERZİOĞLU BEBİTOĞLU öğrencilerimizin tabii oldukları eğitim öğretim  mevzuatı hakkında, Dönem Koordinatörü Doç. Dr. Ferihan ÇETİN Dönem I eğitim öğretim programı hakkında, Fakülte Sekreteri Hasan ÇELİK eğitim süresince öğrencilerimizin muhatap olabileceği Üniversitemizin idari birimleri hakkında, ayrıca  Kariyer Geliştirme Koordiantörü Dr. Öğr. Üyesi Abdülkadir YELER öğrencilerimizin kariyerleri hakkında bilgiler verdi.

Program öğrencilerimize kurucu Dekanımız Prof. Dr. Mustafa SAMASTI “Hekim Olmak” konulu açılış dersiyle devam etti.

Son olarak program Fakültemiz bünyesinde bulunan toplululuk üyesi öğrencilerimiz  topluluklarının tanıtımıyla uyum programı sona ermiştir.

Programda emeği geçen Akademik ve İdari personelimiz ile öğrencilerimize teşekkür eder, aramıza yeni katılan öğrencilerimize almış oldukları eğitim süresince başarılar dileriz.