Doç. Dr. Serap USLU Spor Travmatolojisi Sözlü Sunu Birincilik Ödülünü Üniversitemize Kazandırdı

04.11.2019

Fakültemiz Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Serap USLU' nun, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi ve Okan Üniversitesi ile ortaklaşa yürüttüğü "Allojenik Segmental Menisküs Transplantasyonu; Histolojik İyileşme Sonuçlarının Poliüretan Skafold Uygulaması ile Karşılaştırılması’ adlı çalışma 22-27 Ekim 2019 tarihlerinde Belek-Antalya’da yapılan 29. Ulusal Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresinde Spor Travmatolojisi Sözlü Sunu Birincilik Ödülünü Üniversitemize kazandırmıştır.

Dekanlık olarak öğretim üyemiz Doç. Dr. Serap USLU'yu  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.