Anestezi Uygulamalarında Ultrason Kursu Yapıldı

27.12.2018

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği tarafından organize edilen Anestezi Uygulamalarında Ultrason Kursu fakültemizde düzenlendi. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berrin Işık ile Fakültemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Koçoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen kursa Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında çalışan toplam 67 kursiyer katıldı.Değişik tıp fakültelerinden gelen alanlarında deneyimli öğretim üyeleri  tarafından anesteziyoloji alanında ultrason kullanımı ile ilgili güncel bilgilerin aktarılmasından sonra kursiyerlerin canlı mankenler üzerinde uygulama yaptıkları kurs başarıyla tamamlandı. Kurs sonunda kursiyerlere sertifikaları verildi.