Tıp Fakültesi

18 Kasım 2021 Tarihinde Fakültemiz Öğrenci Temsilcileri İle Toplantı Gerçekleştirildi

18.11.2021

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak Dekan hocamız Prof. Dr. Sadrettin Pençe başkanlığında, eğitimden sorumlu Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Işıl Maral ve koordinatörler kurulunda bulunan öğretim üyelerimizin katılımlarıyla 18 Kasım 2021’de saat 12:00’de Öğrenci temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantı da fakültemizin eğitim öğretim faaliyetleri ve sosyal etkinliklerinin planlamaları konuları ele alındı. Fakültemiz öğrenci temsilciliğinden ayrılan öğrencilerimize teşekkür edilerek,  yapılan öğrenci temsilciliği seçimlerinde seçilen öğrencilerimiz de tebrik edilerek sertifikaları teslim edildi.