​Spastisite Tedavisi ve Botulinum Toksin Uygulamaları

27.03.2021

27 Mart 2021 tarihinde Azerbaycan Tıp Üniversitesi-Tıbbi Rehabilitasyon Bilimsel Araştırma Enstitüsü ve Halk Sağlığı Reformlar Merkezi (Center for Public Health and Reforms) tarafından organize edilen Medikal Rehabilitasyon: Bilimsel Görüşler ve Modern Yaklaşımlar (Medical rehabilitation: Scientific views and modern approaches) konulu online konferans için, bir çok branştan uluslar arası katılımcılar bir araya geleceklerdir. Konferansa İMÜ Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belgin Erhan hocamız, “Spastisite Tedavisi ve Botulinum Toksin Uygulamaları” başlıklı bir konuşmasını yapmak üzere davetli konuşmacı olarak katılacaktır. Konferans hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.