Tıp Fakültesi

Birleşik Krallık Exeter Üniversitesi ile Sınırlar Ötesi COVID Araştırmaları Çalıştayı

30.03.2022

İstanbul Medeniyet Üniversitesi ile Birleşik Krallık Exeter Üniversitesi’nin işbirliği kapsamında Sınırlar Ötesi COVID Araştırmaları Çalıştayı 30 Mart 2022 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Açılış konuşmalarını Prof. Dr. Sadrettin Pençe ve Prof. Gareth Stansfield’ın gerçekleştireceği çalıştayda Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Işıl Maral, ve Dr. Öğr. Üyesi Hatice İkiışık ve Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden Doç. Dr. Müstakim Arıcı hocalarımız sunumlarını yapacaktır. Aynı zamanda Exeter Üniversitesi Antropoloji’den Dr. Geoffrey Hughes, Teoloji ve Din Bölümünden Prof. David Tollerton, Siyaset Bilimi Bölümünden ise Prof. Susan Banducci ve Prof. Dan Stevens konuşmalarını yapacaklardır.

Etkinliğin çevrim içi bağlantı linki için buraya tıklayınız.

Workshop Covid Research Across Borders

Tarih: 30 Mart 2022  Saat: 12:00