Yemek Bursu Başvuruları

20.10.2023

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 46. ve 47. maddeleri ile Yükseköğretim Kurumları, Mediko - Sosyal, Sağlık, Kültür ve Spor İşleri Dairesi Uygulama Yönetmeliğinin 15. maddesi uyarınca 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Fakültemiz öğrencilerinde 10 (on) kişiye yemek bursu verilmesi planlanmaktadır.

Başvurular 23.10.2023- 26.10.2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yemek bursu için 26 Ekim 2023 tarihi saat 15:00'a kadar aşağıda yer alan aşağıdan ulaşabileceğiniz başvuru formunu doldurarak Dekanlığımıza teslim etmeniz gerekmektedir.

Yemek Bursu Başvuru Formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Yemek Bursu Yönergesi

Yemek Bursu Değerlendirme Formu

Yemek Bursu Başvuru Şartları

1- Fakültemize kayıtlı tüm öğrenciler,

2- Disiplin cezası almamış olmak

3- Dönem uzatmamış olmak

Yemek Bursundan Doğrudan Faydalanacaklar

• Sağlık raporu ile belgelemek şartıyla %40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler,
  • Anne, baba veya kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler,
  • Yetiştirme yurdunda kalan/kalmış olan öğrenciler,
  • Depremzede olan öğrenciler
  • Milli sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile Üniversitemizi temsilen katıldıkları ulusal yarışmalarda takım halinde veya bireysel olarak ilk üçe giren öğrenciler.
  • Yemek bursundan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin 23.10.2023 - 26.10.2023 tarihleri arasında Yemek Bursu Değerlendirme Formunu doldurup kayıtlı bulundukları Fakülteye müracaat etmeleri gerekmektedir.

Not: Yemek bursu başvuru formlarını eksik, yanlış veya yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları kabul edilmez ve geçersiz sayılır. Yanlış veya yanıltıcı bilgi veren öğrenciler hakkında disiplin hükümleri uygulanır