Yabancı Dil I-II Muafiyet Sınavı Sonuçları

02.10.2019

Üniversitemiz Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği çerçevesinde belirtilen başarı notunu (60-CC ve üzeri) alan öğrenciler Güz döneminde verilecek olan Yabancı Dil I (İngilizce I) ve Bahar döneminde verilecek Yabancı Dil II (İngilizce II) derslerinden muaf olacaktır.
Sınav sonucuna itiraz etmek isteyen öğrenciler 08 Ekim 2019 tarihi mesai bitimine kadar (16.30) Fakülte Sekreterliğimize dilekçe verebilirler.
Muafiyet hakkı elde eden öğrenciler 04 Ekim 2019 tarihi mesai bitimine kadar (16.30) Fakülte Sekreterliğimize dilekçe vererek muafiyet haklarından feragat ve derslere devam etmeyi isteme hakkına sahiptir. Ancak bu öğrencilerin dilekçeleri işleme konduktan sonra kararlarını değiştirme hakları yoktur.
Öğrencilerimiz sınav sonuçları ile ilgili tüm soruları için dersin Öğretim Elemanıyla (F Blok F004 Nolu Oda) iletişime geçebilirler.