Uzaktan ve Dönüşümlü Çalışma Döneminde Fakültemize Yapılacak Talepler Hakkında

09.11.2020

Üniversitemiz Rektörlüğünce, İstanbul Valiliğinin 04 Kasım 2020 tarihli ve E.99416 sayılı yazısı uyarınca 10 Kasım 2020 tarihinden itibaren; Fakültemizde uzaktan ve dönüşümlü çalışmaya başlamıştır.

Bu kapsamda, *ilk defa göreve başlama,  **dilekçeleriniz, Dekanlığımıza yapacağınız taleplerinizi  imutipfakultesi@medeniyet.edu.tr  e-mail adresimize iletmeniz durumunda gerekli işlemler ve bilgilendirme talebinize karşılık dönüşler yapılacaktır.

*Fakültemize ilk defa göreve başlayan Akademik Personelimizin düzenlemesi gereken formlara buradan ulaşabilirsiniz.

**Dilekçelerinizde, tarih, imza, iletişim bilgileri varsa eki belgelerinizi taratarak yukarıda yer alan imutipfakultesi@medeniyet.edu.tr  kurumsal mail adresimize eksiksiz olarak iletmeniz gerekmektedir.