TUS 2020 2. Dönemde Yabancı Uyruklu Yerleşen Adaylardan Başvuranları Kabul Edilenleri Listesi

18.12.2020

2020 Tıpta Uzmanlık Sınavıyla (TUS) 2. dönemde yabancı uyruklu uzmanlık öğrencilerimizin listesine buradan buradan ulaşabilirsiniz.

Uzmanlık eğitimlerini almak için yerleşen öğrencilerimiz, Dümya Sağlık Örgütü tarafından, pandemi olarak kabul edilen COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında yer alan kurallar çerçevesinde listede yer alan öğrencilerimiz eğitimlerine İMÜ Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesinde yerleşmiş oldukları Kliniklere giderek başlayabilirler.

Yalnızca tabloda yer alan uzmanlık öğrencilerinden belgeleri eksik olanlara mail üzerinden bilgi verilmiş olup  belgelerinden birden çok noter onayı ve sağlık raporu  eksik olan aday belgeleri tamamladıktan sonra uzmanlık eğitimine başlayabilecek.

Göztepe Prof.Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesinde Başhekimlik Katında bulunan Fakültemiz Memuru İlknur DEMİR'e eksik olan belgelerinizi teslim edebilirsiniz.

Uzmanlık öğrencilerimizin 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 60. fıkrası uyarınca sosyal güvenlik pirim giderleri kendilerine ait olup eğitimlerine  başladıktan sonra ilk üç ay içerisinde genel sağlık sigortası tescil işlemleri yapılmaktadır.