Tıp Fakültesi 2022 Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci (YÖS) Sınavı Hakkında Duyuru

05.08.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında kabul edilmek üzere, Fakültemize Yurtdışından öğrenci alımı, Üniversitemiz web sayfasında yer alan şartlar ve belgeler, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Lisans Programlarına Yurtdışından Öğrenci Adaylarının Başvuru, Kabul ve Kayıt Yönergesi’ne uygun olarak başvurular değerlendirilmiştir.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Yurtdışından Öğrenci Seçme Sınavları (İMÜYÖSS) kapsamında, Tıp Fakültesi tarafından yürütülecek sınav takvimi aşağıda yer almaktadır.

Öğrenci Bilgi Sisteminden başvuruları onaylanan adaylar Edmodo üzerinden 09 Ağustos 2022 Salı günü saat 10:00 ’da 45 dakika sürecek bir sınava tabi tutulacaktır.

Adaylar, yazılı sınav sonuçları göz önüne alınarak sözlü mülakata alınacaktır. Mülakat yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Mülakata girmeye hak kazanan öğrencilere mülakat gün, yer ve saati ayrıca bildirilecektir.