Tıp Fakültesi

Fakültemize Deprem Nedeniyle Özel Öğrenci Olarak Başvuracak Öğrencilerin Dikkatine!!!

14.09.2023

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 07.09.2023 tarih ve 60024 sayılı yazısı Üniversitemiz Senatosunun 13.09.2023 tarihinde almış olduğu karar çerçevesinde

• Fakültemiz her bir  dönem için 1 (bir) öğrenci kabul edilecektir.
  • Başvuran öğrencilerin birden çok olması durumunda ÖSYM  (Y-SAY) puan türünde başarı sırasına göre alınacaktır.
  • Fakültemize son başvuru tarihi  18 Eylül 2023 Pazartesi tarihi saat 16:00'dır.

Aşağıdaki dilekçe ile eki belgelerle birlikte Dekanlığımıza başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle özel öğrenci olarak fakültemize başvuran öğrenciler,  Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ders plan ve programlarını kabul etmiş sayılırlar.

Yukarıdaki koşullara uygun olarak başvurusu kabul edilip kayıt hakkı kazanan öğrenci kendileri için en uygun  staj programlarına buradan ulaşacakları formda belirterek  ilgili Dönem 4, 5 ve 6  koordinatörlerinden de teyit almalıdırlar.

Öğrenciler Fakültemiz Eğitim Öğretim Sınav Uygulamaları mevzuatı kapsamında devamsızlık durumlarına göre sınavlara alınacaktır.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğine buradan ve

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Esaslarınada buradan ulaşabilirsiniz.

*Bkz.Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ders plan ve programlarına buradan ulaşabilirsiniz.