Fakültemiz Eğiticilerin Eğitimi Programı Gerçekleştirilecektir

18.09.2023

1. 20 Eylül 2023 Tarihi Çarşamba günü saat 17:00’de, çevrimiçi olarak öğretim üyelerinin tümünün davetli VDÖ uygulamalarında görevli olanların zorunlu olarak katılacağı, VDÖ uygulama eğitimi Doç. Dr. Hasan Hüseyin Mutlu tarafından gerçekleştirilecektir.
  2. 21 Eylül 2023 Tarihi  Perşembe günü saat 17:00’de, çevrimiçi olarak öğretim elemanlarının tümünün davetli, son iki yıl içinde fakültemize yeni başlayan öğretim üyelerinin zorunlu olarak katılacağı, sunum hazırlama teknikleri ile ilgili eğitim Prof. Dr. Süleyman Tevfik Ecder tarafından gerçekleştirilecektir.
  3. 12 Ekim 2023 Tarihi  Perşembe günü saat 17:00’de, çevrimiçi olarak öğretim elemanlarının tümünün davetli, dönem 1, 2, 3 ders kurulunda dersi olan öğretim üyelerinin zorunlu olarak katılacağı, ölçme değerlendirme ve çoktan seçmeli soru hazırlama teknikleri ile ilgili eğitim Prof. Dr. Işıl İrem Budakoğlu tarafından gerçekleştirilecektir.