2022 Tıpta Uzmanlık Sınavıyla (TUS) 1. Dönem Yerleşen Adayların Dikkatine

29.04.2022

ADAYLARIN DİKKATİNE...

2022-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. Dönem  Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tarafından 28.04.2022 tarihinde açıklanmıştır.

Kadrosu İstanbul Medeniyet Üniversitesi adına Fakültemizde uzmanlık eğitimi yapmak üzere ÖSYM tarafından yerleştirme işlemi yapılan adayların başvuru işlemleri 29 Nisan - 17 Mayıs 2022 tarihleri arasında (on iş günü) aşağıda yer alan Eğitime Başlama Dilekçesi ile yapılacaktır.

Eğitime Başlama Dilekçesi ve  aşağıda sunulan Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmak İçin İstenen Belgelerle birlikte  Fakültemiz Dekanlığına şahsen başvuararak teslim etmeleri gerekmektedir.

Dikkat Sağlık Bakanlığı (SBA) adına yerleşenler Bakanlığa istenen belgelerle birlikte başvurularını yapacaklar. Fakültemize herhangi bir belge iletmelerine gerek bulunmamaktadır.

Başvuru için son tarih 17 Mayıs 2022 tarihi Salı günü saat 14:00'dır.

Evrak Teslim yeri:

S.B. İstanbul Göztepe Prof.Dr. Süleyaman Yalşın Şehir Hastanesi

Tıp Fakültesi Dekanlığı

Bilgisayar İşletmeni Yeliz SIRMA

TIPTA UZMANLIK SINAVI İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN YABANCI UYRUKLU  ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

Eğitime Başlama Dilekçesi

Yabancı Uyruklular İçin Uzmanlık Eğitimine Başlamak İçin İstenen Belgeler