2021 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Sınavı Yerleşen Adayların Dikkatine

01.03.2022

ADAYLARIN DİKKATİNE.

2021-Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tarafından 28.02.2022 tarihinde açıklanmıştır.

Üniversitemiz adına Fakültemizde uzmanlık eğitimi yapmak üzere ÖSYM tarafından yerleştirme işlemi yapılan adayların başvuru işlemleri 01 - 14 Mart 2022 tarihleri arasında (on işgünü) aşağıda yer alan Eğitime Başlama Dilekçesi ile yapılacaktır.

Eğitime Başlama Dilekçesi ve  aşağıda sunulan Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmak İçin İstenen Belgelerle birlikte Fakültemiz Dekanlığına şahsen başvuararak teslim etmeleri gerekmektedir.

DİKKAT:Sağlık Bakanlığı (SBA) adına yerleşenler Bakanlığa istenen belgelerle birlikte başvurularını yapacaklar. Fakültemize herhangi bir belge iletmelerine gerek bulunmamaktadır.

Başvuru için son tarih 14 Mart 2022 tarihi Pazartesi günü saat 14:00'dır.

Başvuruda teslim edilecek belgelere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Eğitime Başlama Dilekçesi

Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmak İçin İstenen Belgeler

Ek-1 İstenen Tetkikler

Evrak Teslim yeri:

S.B. İstanbul Göztepe Prof.Dr. Süleyman Yalşın Şehir Hastanesi

1. Kat Tıp Fakültesi Dekanlığı

Bilgisayar İşletmeni Yeliz SIRMA

Bilgi için;

E-posta: imutipfakültesi@medeniyet.edu.tr

Telefon: Hastane Santral 216 606 5200 ( Dahili 410 404)