2020 Tıpta Uzmanlık Sınavıyla (TUS) 2. Dönemde Yerleşen Adayların Dikkkatine

04.12.2020

ADAYLARIN DİKKATİNE...

2020-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. Dönem Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tarafından 04.12.2020 tarihinde açıklanmıştır.

Koronavirüs tebdirleri kapsamında  kapsamında başvurularınızı Dekanlığımız kurumsal mailine, istenen belgelerin iletilmesi ile yapılacaktır.

Başvurularınızı aşağıda “Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmak İçin İstenen Belgeler” sekmesi altında yer alan istenen belgeleri Dekanlığımız kurumsal imutipfakultesi@medeniyet.edu.tr mail adresine ileterek yapabileceksiniz.

Kadrosu İstanbul Medeniyet Üniversitesi adına Fakültemizde uzmanlık eğitimi yapmak üzere ÖSYM tarafından yerleştirme işlemi yapılan adayların başvuru işlemleri 07 - 18 Aralık  2020 tarihleri arasında (on iş günü) aşağıda yer alan Eğitime Başlama Dilekçesi ile yapılacaktır.

Dikkat Sağlık Bakanlığı (SBA) adına yerleşenler Bakanlığa istenen belgelerle birlikte başvurularını yapacaklar. Fakültemize herhangi bir belge iletmelerine gerek bulunmamaktadır.

Başvuru için son tarih 18 Aralık 2020  tarihi Cuma saat 14:00'dır.

TIPTA UZMANLIK SINAVI İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN YABANCI UYRUKLU  ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

Eğitime Başlama Dilekçesi

Yabancı Uyruklular İçin Uzmanlık Eğitimine Başlamak İçin İstenen Belgeler