2019 Tıpta Uzmanlık Sınavıyla Yerleşen Adayların Dikkkatine

11.11.2019

ADAYLARIN DİKKATİNE...

2019-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2. Dönem Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tarafından 08.11.2019 tarihinde açıklanmıştır.

Üniversitemiz adına Fakültemizde uzmanlık eğitimi yapmak üzere ÖSYM tarafından yerleştirme işlemi yapılan adayların başvuru işlemleri 11 - 22 Kasım  2019 tarihleri arasında (on iş günü) aşağıda yer alan Eğitime Başlama Dilekçesi ile yapılacaktır.

Üniversitemiz kadrosuna yerleşenler Eğitime Başlama Dilekçesi ve  aşağıda sunulan Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmak İçin İstenen Belgelerle birlikte Fakültemiz Dekanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı adına yerleşenler Bakanlığa istenen belgelerle birlikte başvurularını yapacaklar.

Başvuru için son tarih 22 Kasım  2019 tarihi Cuma saat 16:00'dır.

Teslim edilecek belgeler aşağıda sunulmuştur.

Eğitime Başlama Dilekçesi

Araştırma Görevlisi Kadrosuna Atanmak İçin İstenen Belgeler

Ek-1 İstenen Tetkikler

TIPTA UZMANLIK SINAVI İLE FAKÜLTEMİZİ KAZANAN YABANCI UYRUKLU  ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

Eğitime Başlama Dilekçesi

1. Özgeçmiş

2. Vize Alınmış Geçerli Pasaport Türkçe Tercümesi (Noter Onaylı)

3. İkametgah Tezkeresi

4. Diploma ve Diplomanın Türkçe Tercümesi (Noter Onaylı)

5. Diplomalarını Türkiye Dışında bir Tıp Fakültesinden almış olan adayların Yükseköğretim Kurumlarından alacakları denklik belgesi (Noter Onaylı)

6. Yükseköğretim Kurumlarından alacakları denklik belgesi (Noter Onaylı)

7. Mesleki konuları izleyebilecek düzeyde Türkçe bildiklerini gösteren TÖMER’den alacakları sertifika (En az B2 Düzeyinde) (En geç 1 yıl içinde sunulmak zorundadır. Aksi halde Uzmanlık Eğitimi ile ilişkileri kesilir. Türkiye’deki Tıp Fakültelerinden mezun olanlar için istenmez.)

8. Sağlık Kurulu Raporu-En geç 6 ay içerisinde alınmış olmalı (En az 3 hekim). Tam teşekküllü Devlet veya Üniversite Hastanesi yada SGK ile anlaşması olan özel hastanelerden alınabilir.

9. Adayların Türkiye’de öğrenimleri süresince burs verileceğini veya Türkiye’deki  giderlerinin karşılanacağını belgelendirmesi.

10. TUS Kazandı Belgesi

11. Fotoğraf (6 adet)

Not: Üniversitemize yerleşen adayların güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması için Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri önemleri rica olunur.

Adayların göreve başlamak için gerekli evraklar güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının sonuçlanmasından sonra internet sitemizde ilan edilecektir.

ADRES:

İstanbul Medeniyet Üniversitesi

Tıp Fakültesi (Kuzey Yerleşkesi)

Ünalan Mah. Ünalan Sok.
D-100 Karayolu yanyol