Kadın Hastalıkları ve Doğum Günleri 11 Şubat 2018 Tarihinde Üniversitemizde Gerçekleşti

15.02.2018

Fakültemiz, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kadın Hastalıkları ve Doğum Günleri, 11 Şubat 2018 tarihinde Üniversitemiz, Güney Yerleşkesi Âşık Paşa Konferans Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Başkanlığını Fakültemiz  Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ateş KARATEKE ve bilimsel sekreteryasını öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Özkan ÖZDAMAR’ın yaptığı 2. Kadın Hastalıkları ve Doğum Günleri, 120’nin üzerinde katılımcı ve alanında uzman pek çok konuşmacının iştiraki ile bilimsel bir şölen havasında geçmiştir.

Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen başta Rektörümüz sayın Prof. Dr. M. İhsan KARAMAN olmak üzere Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Ateş KARATEKE'yi ve öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Özkan ÖZDAMAR’ı ve  Anabilim Dalı Başkanlığı, Üniversite çalışanlarımıza teşekkür eder, Kadın Hastalıkları ve Doğum Günleri’nin önümüzdeki yıllarda daha da gelişerek geleneksel bir hale getirmek konusundaki Anabilim Dalımızın çalışmalarının devam edeceğini belirtmekten onur duyarız.