2018 Yılı Nadir Hastalıklar Günü Etkinliği Gerçekleşti

01.03.2018

Üniversitemiz öğrencilerinin Nadir Hastalıklar Topluluğu (İMUNAD) tarafından 28 Şubat Nadir Hastalıklar Günü kutlaması bu sene de İMUNAD önderliğinde Nadir Hastalıklarla ilgili derneklerin de katılımıyla Taksim’de yapıldı.

Öğrencilerimiz Galatasaray Lisesi önünde toplanarak burada stant açtı. Topluluğun başkanı olan Fakültemiz 2. Sınıf öğrencisi Avniye BAĞCI Nadir Hastalıkların ve bu günün önemini belirten bir konuşma yaptıktan sonra öğrencilerimiz vatandaşlarımızı bilgilendirici broşürler dağıttı.

Etkinliğimize vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermiştir. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize ve topluluğun akademik danışmanı öğretim üyemiz Doç.Dr. Elif OĞUZ hocamıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.