Doçentlik Sözlü Sınav Duyurusu

20.11.2017

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. H. Fahri OVALI'nın katılacağı Neonatoloji Bilim Dalı Doçentlik Sözlü Sınavı 13.11.2017 Pazartesi günü saat 10:00'da Üniversitemiz Kuzey Yerleşkesi Kampüsü Tıp Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞKAN'ın katılacağı Kardiyoloji Anabilim Dalı Doçentlik Sözlü Sınavı 15.11.2017 Çarşamba günü saat 10:00'da İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Toplantı Odasında yapılacaktır.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Salih GÜREL'in katılacağı Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Doçentlik Sözlü Sınavı 20.11.2017 Pazartesi günü saat 10:00'da Üniversitemiz Kuzey Yerleşkesi Kampüsü Tıp Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Mahmut GÜMÜŞ'ün katılacağı Tıbbi Onkoloji Doçentlik Sözlü Sınavı 20.11.2017 Pazartesi günü saat 10:00'da Üniversitemiz Kuzey Yerleşkesi Kampüsü Tıp Fakültesi 1. Kat 135 nolu derslikte yapılacaktır.