Doçentlik Sınavı Duyurusu

23.02.2017

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan KOÇOĞLU'nun katılacağı Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Doçentlik Sınavı 27.02.2017 Pazertesi günü saat 10:00'da Üniversitemiz Kuzey Yerleşkesi Kampüsü Tıp Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Üroloji Anabilm Dalı Başkanı Prof. Dr. Turhan ÇAŞKURLU'un katılacağı Üroloji Anabilim Dalı Doçentlik Sınavı 27.02.2017 Pazartesi günü saat 10:00'da Üniversitemiz Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4. kat Üroloji Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Üniversitemiz Tıp Fkültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İrfan ESENKAYA'nın katılacağı Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Doçentlik Sınavı 27.02.2017 Pazartesi günü saat 10:00'da Üniversitemiz Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi VIP Salonunda yapılacaktır.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sinan YOL'un katılacağı Gastroenteroloji Cerrahisi Doçentlik Sınavı 09.03.2017 Perşembe günü saat 10:00'da Üniversitemiz Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi VIP Salonunda yapılacaktır.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet DEMİROK'un katılacağı Göz Hastalıkları Doçentlik Sınavı  09.03.2017 Perşembe günü saat 10:00'da Üniversitemiz Göztepe Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4. kat Toplantı Salonunda yapılacaktır.