1. Aile Hekimliği Dermatoloji Okulu

14.10.2017

14 Ekim 2017’de Üniversitemiz Dermatoloji ve Aile Hekimliği Anabilim Dalları’nın ortaklığıyla ilkini düzenleyeceğimiz ‘’Sık görülen deri hastalıkları: Güncel tanı ve tedavi yaklaşımları’’başlıklı Dermatoloji Okulu, Üniversitemiz, Güney Kampüs yerleşkesinde düzenlenecektir.

Cumartesi günü bir gün boyunca sürecek programımızda ana konuların yanı sıra “Uzman Görüşü” başlıklı interaktif oturumlarımız düzenlenecektir.

Dermatoloji okulu ana konuları Aile Hekimliği uzmanları, asistanları ve sahada çalışan Aile Hekimleri için hazırlanmıştır. Birinci basamakta sık görülen deri hastalıklarına klinik ve tedavi yaklaşımlarını öğretmeyi ayrıca hangi noktada hastaların dermatologlara yönlendirilmesi gerektiği vurgulanacaktır.

Bilimsel programın diğer ayrıntılarına www.derm-aile.org internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

1.Aile Hekimliği ve Dermatoloji Okulu’na katılımınız bizleri onurlandıracaktır.